Monday, November 27, 2006

If It Be Your Will

Ακούω το If It Be Your Will από τον Antony. Η συγκεκριμένη εκτέλεση βρίσκεται στο I'm your man, το ντοκιμαντέρ προς τιμήν του Leonard Cohen.
Λοιπόν, ο Antony είναι πολύ τρελή περίπτωση. Ακούγοντας προηγουμένως το συγκεκριμένο, αλλά και άλλα τραγούδια του με τους Johnsons, σχημάτισα την εντύπωση ότι θα είναι ιδιαίτερα θηλυπρεπής, έχοντας συν τοις άλλοις διαβάσει και το γενικότερο ιστορικό του. Όταν πήγα για να δω το I'm your man κυριολεκτικά έπαθα: μου θύμισε τον Ozzy (ένας είναι ο Ozzy!), στο πιο παχουλό του, βέβαια, ενώ έδειχνε και αρκετά ατσούμπαλος στις κινήσεις του. Και από την άλλη η ΦΩΝΗ. Η τέλεια αντίθεση!
Αλήθεια, πως να περιγράψεις αυτή την φωνή; Διάβασα τις πιο απίστευτες περιγραφές με κορυφαία το 'η Nina Simone συναντά τον Elvis'! Και πάλι, λίγο είναι.
Διάβασα κάπου ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν ιδιαίτερα στενή σχέση με το θείο, στην ευρύτερη έννοιά του. Λοιπόν, σε αυτό το τραγούδι ο Antony επιβεβαιώνει αυτή την άποψη πλήρως. Πραγματικά εκλιπαρεί την άδεια του Ανώτερου Όντος για να τραγουδήσει.

2 Comments:

Blogger Pan said...

Ω, αγαπητή μου, τι κάνετε;! Καλά είμαι, εσύ;
Πότε θα ξανανέβεις κατά τα μέρη μας να πάμε κάνα σινεμά;

2:21 PM  
Blogger Фе́ммe скатале said...

Κι εγω το θελω αυτό, που το βρισκω;

2:52 AM  

Post a Comment

<< Home



ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια